Sidecar Cocktail

Bereiden:

Wrijf het partje citroen langs de rand van het martiniglas en dip de buitenkant van het glas in de suiker. Meng alle ingrediënten in het mixglas van de shaker, sluit af en shake krachtig. Strain de cocktail in het glas. Snijd een zestevan de sinaasappel boven het glas en leg de zeste in de cocktail.

Benodigdheden per glas:

3 cl cognac
3 cl Cointreau
3 cl vers citroensap
1 partje citroen
suiker
5 ijsblokjes

Voor de afwerking:

Sinaasappelzeste

Soort glas:

Martiniglas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tijdelijke werkzaamheden

Momenteel werken wij even aan de webshop. Daarom zijn bestelling alleen mogelijk via e-mail (info@cognacshop.be) of telefonisch (+32 (0)470 46 22 62). Als u dit venster via het kruisje wegklikt, kunt u wel het gamma bekijken.

Met vriendelijke groeten
Nicky van Cognacshop.be

Select your Language »